Koditon mies löysi kadulta jättisumman käteistä rahaa – palautti poliisille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa ihastellaan parhaillaan kodittoman miehen rehellisyyttä tämän löydettyä suuren summan rahaa kadulta. Puistojen penkeillä yleensä yönsä viettävä pennsylvanialainen John Kavanaugh oli kävelyllä West Chesterin alueella, kun hän yllättäen löysi lumiselta kadulta kirjekuoren.

Kuoren reunasta pilkisti jotain vihreää ja kuoren avattuaan hän huomasi, että sisällä oli peräti 1.500 dollaria käteistä rahaa. John Kavanaugh sai kuitenkin pian sankarin viitan harteilleen, kun hän vei setelinipun poliisilaitokselle, jossa ryhdyttiin etsimään rahojen oikeaa omistajaa, ABC News raportoi. Myöhemmin selvisi, että kyseessä oli remonttimiehelle maksetuista rahoista. Rahojen oikea omistaja on pyytänyt järjestämään tapaamisen löytäjän kanssa.

– Siinä olisi voinut olla vaikkapa jonkun vuokrarahat tai jotain muuta tärkeää, kuka tietää. Heillä oli todennäköisesti tarvetta rahoille, Kavanaugh kertoi uutisille.