46-vuotias Sinkkuelämää-tähti tyrmää edelleen – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sinkkuelämää-sarjan ja sarjaan pohjautuvien elokuvien yksi päätähdistä, Kristin Davis, pysyttelee tehokkaasti poissa otsikoista silloin kun hänellä ei ole tulossa uutta elokuvaa tai televisiosarjaa. Tyylikkäästä olemuksestaan tunnettu televisiosarjan tähti täytti eilen 46-vuotta.

Synttäreiden kunniaksi viihdelehdissä otettiin pieni katsaus viime vuosien näyttävimpiin kuviin, ja niiden perusteella kaunotar on säilynyt erittäin kauniina ja nuorekkaana ikävuosistaan huolimatta. Viime vuonna hän oli kuitenkin kertaalleen otsikoissa hieman nolommissa merkeissä, kun hänen ensi-ilta-asunsa sai kritiikkiä lehdistössä.

Hänellä oli nimittäinpaidan alla massiiviset rintaliivit. Viihdelehdet tyrmäsivätkin asun ”huonoimmaksi läpinäkyväksi paidaksi ikinä”. Pari vuotta sitten Davis myönsi julkisesti olevansa alkoholisti. Suosikkisarjassa ja elokuvassa Charlotte Yorkia esittävä näyttelijä ei ole voinut juoda alkoholia 20 vuoteen, koska hän pelkää alkoholiongelmansa palaavan.

– Olen alkoholisti. Tiedän ihmisiä, joilla on ollut alkoholiongelmia, mutta voivat nykyään silti ottaa drinkin ja olla ihan kunnossa. Kunnioitan sitä, Davis kommentoi tuolloin The Globe -lehdelle.