Lindsay Lohanin härski koruvarkaus tallentui videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tammikuussa tuoreimman tuomionsa suorittanut Lindsay Lohan on jälleen matkalla vankilaan, mikäli hänet todetaan syylliseksi parhaillaan käynnissä olevassa oikeudenkäynnissä. Lohania syytetään 2.500 dollarin arvoisen korun varastamisesta. Tulossa voi olla jopa kolmen vuoden linnareissu.

Eilen syyttäjä esitti oikeudessa kaupasta tallennettua valvontakameran materiaalia. Videolta nähtiin kuinka Lohan oli ystävänsä kanssa korukaupassa ja kuinka ystävä vie myyjän huomion toisaalle samalla kun Lindsay Lohan laittaa arvokkaan korun kaulaansa. Radar Onlinen mukaan tämän jälkeen videolla nähdään vielä kuinka Lohan kävelee ystävänsä kanssa kaikessa rauhassa ulos kaupasta – varastettu koru kaulassaan. Ystävä palautti korun kauppaan vasta sen jälkeen kun tapaus päätyi poliisitutkintaan.

Syyttäjä vaatii Lohanille varkaudesta puolen vuoden vankeustuomiota. Se ei kuitenkaan ole vielä koko totuus, sillä tuomittaessa päälle tulisi myös raju rangaistus ehdonalaisen rikkomisesta, ja julkaisun mukaan neitokainen voisi joutua yhteensä jopa kolmeksi vuodeksi vankilaan.