Mariska nakuili hotellin allasosastolla: ”Vesi hyväili rintoja…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen naisartisti Mariska vaihtoi taannoin musiikkityyliään merkittävästi, kun alunperin hiphop-tähtenä tunnetuksi tullut artisti siirtyi pitkän tauon jälkeen iskelmän pariin. Hänet nähtiin viime kesänä myös Seinäjoen Tangomarkkinoilla.

Runsaasti musiikkia muillekin tähdille kirjoittanut Mariska on parhaillaan kiertueella. Hän on nyt paljastanut nettipäiväkirjassaan taannoisen Joensuun keikan tapahtumia. Mariska nimittäin kertoi viuhahtaneensa alastomana hotellin allasosastolla. Laulajan teksti on varsin värikästä.

– Seurasi hotelliin kirjautuminen sekä uinti ja saunominen. Vesi hyväili rintoja, kun kauhoin alasti allasta päästä päähän, Mariska kirjoitti nettipäiväkirjassaan.

– Salaa odotin, että joku tummanpuhuva adonis miesten puolelta pulahtaa kanssani altaaseen ja yhtyy vesileikkeihin. Mutta, vittu, itekseni sain siellä lillua. Vartin päästä kunto petti ja puuskutin kuiville. Pyyhe putosi altaaseen ja minua pieretti.

Blogikirjoituksesta kertoi ensimmäisenä Hymy. Vime kesänä Stara tiedusteli Mariskalta haastattelussa hänen parhaita keikkakokemuksiaan. Vastaus tuli empimättä.

– Mä näin tissit Kouvolassa. Mun keikalla Kouvolassa näytettiin tissit. Mä olin hämmentynyt, mutta oli ne ihanat. Mutta niin se oli semmoinen mikä ensin tulee mieleen, Mariska kertoi Staralle.

Kesäkuussa 2010 Mariska julkistettiin Tangomarkkinoiden järjestämän Tangon sanoitus- ja sävellyskilpailun voittajaksi tangokappaleellaan Sua kaipaan. Mariska & Pahat sudet-albumista julkaistiin uusintapainos 6. lokakuuta, jossa myös voittotango oli mukana.