Tänään se ratkeaa: Pitävätkö suomalaiset Munasta vai Timosta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosioon toisella tuotantokaudellaan noussut kotimainen viihdeohjelma Putous on tälläkin kaudella esitellyt suomalaisille katraan uusia sketsihahmoja. Tänään selviää kuka hahmoista on Vuoden sketsihahmo 2011.

Finaalissa kisailevat suuren kansansuosion jo ensimmäisellä esiintymisellään saanut Riku Niemisen Munamies ja Marja Tyrni -hahmollaan kisan voiton viime vuonna vieneen Aku Hirviniemen hahmo Timo Harjalainen. Heistä Munamies on ehtinyt jo levyttää ensimmäisen singlen ja kokonainen albumikin on jo työn alla.

Munamies on ollut alusta saakka ennakkosuosikki, mutta viime viikolla puntit kuitenkin tasaantuivat ja nyt hahmojen välillä on todellista kilpailuhenkeä. Aikaisemmista äänestyksistä poiketen Vuoden sketsihahmo -äänestys on tänään maksullinen. Voittaja selviää siis tänään nähtävässä suorassa Putous-lähetyksessä.