Entinen puolustusministeri: ”Uskon ufoihin ja olen nähnyt sellaisen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka eläkkeelle jäänyt amerikkalainen eversti John Alexander kertoi uskovansa maapallon ulkopuoliseen elämään ja totesi, että ufoista olemassa olevasta tiedosta 98 prosenttia on jo julkisuudessa. Nyt hän on saanut arvokasta seuraa.

Kanadan entinen puolustusministeri Paul Hellyer kertoo uskovansa ufoihin ja jopa nähneensä sellaisen. Samalla hän kuitenkin syyttää Yhdysvaltojen hallitusta ufohavaintojen peittelystä, vaikka Alexander nimenomaan väitti että peittelyä ei ole tapahtunut hallituksen toimesta.

87-vuotias Hellyer totesi Arizonassa tällä viikolla järjestettävässä UFO-kongressissa, että hän saisi todennäköisesti lausuntojensa takia välittömästi potkut, mikäli hän olisi edelleen ministerinä. Hän on tehnyt erittäin arvostetun ja pitkän uran maansa hallituksessa. Hellyer kuitenkin väittää, että hän ei virassa ollessaan keskustellut omista ufonäkemyksistään poliitikkojen kanssa. Syyksi hän kertoo sen, että ufoista ei ole tapana kertoa poliitikoille, vaan asiat pidetään puolustusvoimien sisällä.

– Minä sain säännönmukaisesti raportteja havainnoista ja tutkin niitä itsekin. Uskon, että 80 prosenttia havainnoista oli luonnonilmiöitä tai muita selitettävissä olevia, mutta karkeasti arvioiden loput 20 prosenttia oli selittämättömiä, eli ufoja, Paul Hellyer kertoi AOL Newsin mukaan.