Arvokas perintökoru katosi – syyllinen löytyi röntgenillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen perhe joutui äskettäin kauhun valtaan, kun he huomasiva yli satavuotiaan perintökorunsa yllättäen kadonneen. Tunnearvoltaan mittaamattoman arvokas timanttisormus oli hävinnyt yöpöydältä kuin tuhka tuuleen, eikä kukaan tunnustanut ottaneensa sitä.

Epäilyt kohdistuivat tässä vaiheessa perheen nuoreen lemmikkikoiraan, joka ei tietenkään osannut itse kertoa mahdollisesta syyllisyydestään, Daily Mail uutisoi. Niinpä ihmisen paras nelijalkainen ystävä tutkittiin ensin metallinpaljastimella, joka antoi epäilyttäviä piippauksia. Siksi kääpiövillakoiran pentu kiidätettiin eläinlääkärille tarkastettavaksi röntgenillä.

Perheenäiti sai lopulta huokaista helpotuksesta, sillä Barney-nimisen koiran sisällä näkyi röntgenkuvassa ilmiselvä sormus. Utelias kolmikuukautinen koiranpentu oli napannut sen yöpöydältä suuhunsa ja nielaissut. Löydöksen jälkeen sormus piti leikata pois koiran mahasta, sillä eläinlääkärien mukaan pieni koira olisi voinut kuolla sormuksen takia.