Britney Spearsin omaisuus hurjassa kasvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears oli kolmisen vuotta sitten elämänsä allonpohjassa, kun päihdesekoilut ja hermoromandus veivät hänet sairaalahoitoon ja lopulta oikeus määräsi laulajan isänsä holhoukseen. Siitä saakka isä on hoitanut kaikki tyttärensä raha-asiat.

Britneyn on yrittänyt jo useampaan otteeseen päästä irti isänsä holhouksesta, mutta vielä oikeus ei ole siihen suostunut. Nyt TMZ-julkaisu on kuitenkin saanut haltuunsa asiakirjoja, joista selviää, että isä on tehnyt hyvää työtä. Hänen hallussaan olevat tyttären varat kasvoivat nimittäin vuodessa uskomatonta vauhtia.

Joulukuussa 2008 Britneyn holhottavana olevan omaisuuden arvo oli 2,8 miljoonaa dollaria, kun vuotta myöhemmin summa oli paisunut jo lähes kymmenkertaiseksi 27,5 miljoonaan dollariin. Tulot eivät tosin olleet peräisin esimerkiksi sijoituksista, vaan Britneyn omasta työstä. Valtaosa miljoonista tuli nimittäin hänen Circus-maailmankiertueestaan, joka käväisi myös Suomessa.

Omaisuutta on sijoitettu muiden muassa kiinteistöihin ja osakkeisiin. Nyt Spearsin asunnon irtaimiston arvoksi ilmoitetaan oikeuden papereissa 1,5 miljoonaa dollaria ja korujen arvoksi 264.000 dollaria.