Miehen puolikkaat -riidassa naurettava käänne

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huumesekoilujensa takia maailman parhaiten palkattu televisiotähti Charlie Sheen on aiheuttanut viime aikoina monille mielipahaa. Pari päivää sitten hänen törttöilynsä tekivät kymmenistä tv-ammattilaisista työttömiä loppukaudeksi.

Tuotantoyhtiö päätti nimittäin, että huippusuositun Miehen puolikkaat -televisiosarjan kuluva tuotantokausi lopetetaan kesken päätähden huumesekoilujen takia. Tekemättä jää neljä jaksoa. Tilanne on tulehtunut pahasti Sheenin ja tuotantotiimin välillä.

Nyt tilanteessa on tapahtunut yllättävä käänne, sillä Sheen ilmoitti Good Morning America -ohjelmalle aikovansa suunnata sarjan kuvauspaikalle maanantaina siitä huolimatta että sarjaa ei enää tällä kaudella tehdä.

Ohjelmalle lähetetyssä viestissään hän väitti olevansa täysin kuivilla huumeista ja jatkoi lisäksi tuotantoyhtiön johdon julkista haukkumista. Hän nimitti sarjan luojaa Chuck Lorrea ”luuseriksi” ja ”pelleksi”. Tilanne ei siis lupaa hyvää sarjan mahdolliselle jatkolle.