Cheryl Colen uralle massiivinen takaisku

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Girls Aloud -tyttöbändistä aikoinaan tunnetuksi tullut Cheryl Cole on valittu useaan otteeseen maailman seksikkäimmäksi poptähdeksi, mutta kotimaassaan Britanniassa hän on nykyisin musiikkiuraansa tunnetuimpi X Factor -tuomarina. Hän kuitenkin jätti pestinsä muutama viikko sitten.

Cheryl Cole ja ohjelman luoja Simon Cowell ilmoittivat taannoin, että he eivät ole enää mukana X Factor -ohjelman brittiversiossa, vaan keskittyvät lanseeraamaan saman ohjelman Yhdysvalloissa. Cheryl Colen oli määrä saada uransa nousuun tuomaripestin myötä. Hänen roolistaan ohjelmassa ja sen mahdollisessa tuomaristossa on kuitenkin spekuloitu jo pitkään, ja nyt asiaan on tullut uran kannalta varsin ikävä vahvistus.

Daily Star nimittäin kertoo, että sen saamien tietojen mukaan Cheryl Cole ei olisikaan mukana ohjelman tuomaristossa, vaan päätuomari Simon Cowellin avustajana. Syynä ratkaisuun oli lehden mukaan se, että Fox-kanavan johtajat eivät pitäneet Cherylin voimakkaasta ja vaikeaselkoisesta brittikorostuksesta. Lisäksi heidän mielestään hän on vielä liian tuntematon tähti ohjelman tuomaristoon.