Google Street View on nyt Zombie-peli – sinunkin kotinurkillasi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hakukone Google laajensi suositun Google Street View -karttapalvelunsa vuosi sitten koskemaan myös Suomea, ja tuolloin mediassa ihmeteltiin laajasti palvelun kuvissa esiintyviä alastomia ihmisiä ja monia muita seikkoja. Nyt palvelu on jalostettu peliksi.

Street View Zombie Apocalypse -nimisessä nettipelissä pelaajan tulee kirjoittaa vaikkapa kotiosoitteensa peli-ikkunaan, ja sen jälkeen tutut kotinurkat muuttuvat zombie-pelin areenaksi. Pelaaja yrittää väistellä häntä lähestyviä otuksia, jotka näkyvät kartalla. Tässä pelissä kaupungin katujen tunteminen on valttia.

Siirry peliin tästä!

Pelin ilmoitetaan olevan vielä kehitysvaiheessa. Toimituksen tekstissä peli ei toiminut kaikilla selaimilla, ja esimerkiksi Mac-tietokoneiden Firefox-selaimet eivät käynnistäneet peliä lainkaan. Safari-selaimella se kuitenkin toimi mainiosti.