Hakatun Rihannan shokkikuva julki – exä väittää julkisuustempuksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu r&b-tähti Rihanna oli pari vuotta sitten kohuotsikoissa, kun pian hänen pahoinpitelynsä jälkeen julkisuuteen vuoti poptähden yksityisiä alastonkuvia. Niiden vuotamisesta on epäilty ex-poikaystävä Chris Brownia. Tällä viikolla julki tuli uusi kuva hakatusta Rihannasta.

Hiphop-artisti Chris Brown sai aikoinaan tuomion Rihannan törkeästä pahoinpitelystä, ja viime viikolla hänen lähestymiskieltonsa purettiin. Sen jälkeen verkkoon ilmestyi yllättäen julkisuudessa ennennäkemätön kuva pahoinpitellystä Rihannasta.

Nyt Brown on kommentoinut kuvaa Twitter-blogissaan. Hän väittää kuvan vuotamisen olevan suunniteltu julkisuustemppu, joka on tarkoitettu aiheuttamaan haittaa hänen uudelle levylleen. Viesti poistettiin myöhemmin ja tilalle tuli positiivisempi viesti. Alkuperäinen oli kuitenkin sitä ennen ehditty noteerata laajasti.

– On ironista kuinka ”joku” laittaa kuvan nettiin juuri kun olen julkaisemassa uuden albumin. Wow! Luulisin, että kyseessä on strateginen shakkisiirto. Uskomatonta! Chris Brown kirjoittiblogissaan.