Jessie J astui kaapista: ”Facebook on tappava paikka”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina monet suositut laulajatähdet ovat joutuneet huhumyllyn keskiöön seksuaalisen suuntautumisensa takia. Usein tällaisen huhumyllyn lopettaa vasta julkinen lausunto suuntaan tai toiseen. Näin on nyt tapahtunut Britanniassa.

Saarivaltiosta on viime aikoina tullut muutamia mielenkiintoisia poptulokkaita, joista yksi on Jessie J. Hänen singlensä soivat siellä suunnalla tiuhaan radioaalloilla, ja Do It Like A Dude -musiikkivideo on katsottu YouTubessa jo yli miljoona kertaa.

Nyt suosikkilaulaja, oikealta nimeltään Jessica Cornish, on astunut kaapista ja vahvistanut olevansa biseksuaali. Rihannan exän, Chris Brownin, kanssa viime aikoina kiertueella ollut Jessie J on aiemmin kieltäytynyt kommentoimasta mitenkään yksityiselämäänsä ja seksuaalisuuttaan.

Asiasta on viime viikkoina liikkunut jonkin verran huhuja verkossa. Nyt hän päätti kuitenkin tehdä paljastuksen brittiläisen In Demand -radiokanavan haastattelussa. Suosikkilaulaja kertoi seurustelleensa elämänsä aikana sekä miesten että naisten kanssa.

– En ole koskaan kiistänyt sitä. Jippii kundit, kyllä! Olen seurustellut miesten ja naisten kanssa. Sillä selvä. Ei se ole salaisuus. Se määrä kuinka paljon minun vanhoihin ystäviini on otettu yhteyttä tämän asian tiimoilta… Facebook on tappava paikka, Jessie J kertoi In Demand -radiokanavalle.