Kaaos realityssarjan studiossa – kaikki evakuoitiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehtien sivuilta on saanut viime aikoina lukea useita kertoja kuinka Hollywoodin supertähdet ovat käyneet tummentamassa ihoaan ruiskutettavalla tekorusketuksella. Nyt Dancing On Ice -ohjelmassa on tapahtunut välikohtaus, joka oli tällaisen ruiskutuslaitteen ansiota.

Eilen järjestetyissä harjoituksissa kilpailun tähdet olivat valmistautumassa ja hiomassa esityksiään seuraavaa suoraa lähetystä varten, kun tilassa laukesi yllättäen palohälytys. Sen seurauksena koko studiotila evakuoitiin nopeasti. Myöhemmin selvisi, että hälytyksen aiheuttivat rusketusainetta kilpailijoiden iholle ruiskuttaneen koneen ilmoille päästämät höyryt, News of the World -lehti kertoo.

Sarjan tähdet, mukana muiden muassa ex-räppäri Vanilla Ice, joutuivat poistumaan rakennuksesta kiireessä. Lehden mukaan tilanne oli hetken kaoottinen, mutta tila saatiin kuitenkin tyhjennettyä nopeasti. Välikohtaus sattui kuitenkin pahaan aikaan, sillä menossa oli jäätanssien viime hetken hiomiset.