Kirsten Dunstin alastonkuva piilotti intiimialueet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Kirsten Dunst yllätti reilut pari vuotta sitten jopa läheisensä kirjauduttuaan yllättäen vieroitushoitoon alkoholi- ja huumeongelmiensa takia, sillä häntä pidettiin hyvien elämäntapojen vaalijana. Näyttelijä oli valitettavasti keväällä uudestaan otsikoissa toisen huumekohun takia. Nyt kaunotar poseeraa mainoskuvassa.

Kirsten Dunst nähdän nimittäin Bulgari-luksusmerkin tuoreessa mainoskuvassa markkinoimassa hajuvettä. Kuvassa Dunst poseeraa periaatteessa alastomana, mutta käytännössä kovin paljon paljasta pintaa kuvassa ei nähdä. Katso kuva alta.

28-vuotias Dunst nähdään pian rohkeassa roolissa All Good Things -elokuvassa Ryan Goslingin kanssa. Leffassa nähdään runsaasti rohkeita seksikohtauksia. Taannoin Kirsten kertoi haastattelussa kuinka hän sai nuorena tuntumaa prostituutioon. Hän pyysi nimittäin äitiään ajamaan autolla prostituoitujen ohi New Yorkin Meatpacking Districtin alueella.

– Muistan kuinka nuorempana ajelimme äitini kanssa ympäri New Yorkia, kun menimme koe-esiintymisiini. Pyysin tuolloin äitiäni ajamaan huorien ohi. Huorien. Minä kutsuin heitä jo silloin huoriksi. Meatpacking Districtillä oli eräs katu, jossa he odottivat rivissä. Se oli todellakin aikanaan osa vaarallisinta New Yorkia, Kirsten Dunst kertoi Vanity Fair -lehdelle.

Kirsten Dunst Bulgari