Koditon mies löysi tyttärensä netistä 11 vuoden eron jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin yhteisöpalveluihin kuuluva mikroblogi Twitter on osoittanut tehokkuutensa, kun koditon mies löysi sen avulla kauan kadoksissa olleen tyttären. Isä ja tytär tapasivat palvelun ansiosta ensimmäisen kerran 11 vuoteen.

Kovia kokeneella 58-vuotiaalla Daniel Moralesilla oli tallessa kuva tyttärestään Sarah Riverasta 16-vuotiaana, ja hän julkaisi kuvan verkossa. Twitter-palvelussa julkaistu kuva ehti olla internetissä vain kahden päivän ajan, kunnes etsintä tuotti tulosta. Etsintäoperaatio oli osa Unheard-nimistä projektia. Siinä kolme koditonta saivat kännykät ja Twitter-tilit kertoakseen maailmalle millaista on elää kodittomana.

Onnekkaan sattuman ansiosta Daniel ja Sarah tapasivat toisensa perjantaina New Yorkissa ensimmäistä kertaa yhdentoista vuoteen. Samalla hän sai kuulla olevansa myös isoisä, sillä tyttärellä oli mukanaan kaksi lastenlasta, nelivuotias Nevaeh ja yksivuotias Akai. Isä ja tytär kadottivat yhteyden kun tytär muutti äitinsä kanssa ulkomaille.