Lavuaarin hauskat tulpat saavat hymyn huulille – katso hauskimmat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joka kodin arkikäytössä olevien esineiden tuunaaminen hieman poikkeaviksi voi olla oivallinen keino saada esimerkiksi vieraat hymyilemään vessakäynnillään. Mikä olisikaan hauskempaa kuin lavuaarissa jäälautalla kelluva jääkarhu.

Nyt amerikkalainen verkkosivusto on koonnut yhteen hauskimpia lavuaarin tulppia. Mukana on muiden muassa hellyttävä jääkarhu, sukeltaja, lavuaariin eksynyt kultakala, yksinäinen kalastaja veneessä, paperivene sekä lavuaarin pohjasta pilkistävä käsi.

Rajuimmillaan lavuaarissa voi kellua rikollisten hukuttama roisto tai vaikkapa syvyyspommi. Vehreyttä arvostavalle löytyy useita erilaisia kukkia ja vihrekasveja. Tulppien saatavuudesta Suomessa ei ole tietoa, mutta verkkokaupasta tällaisiakin kapineita varmasti löytyy.