Mies raivosi liikenteessä – tyttöbändiläisen kosto oli suloinen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen poptähti ja televisiojulkkis Myleene Klass tuli aikoinaan tunnetuksi suositusta Hear’Say -yhtyeestä. Sittemmin jo hajonneen bändin laulajatähti on tehnyt myös menestyksekästä uraa muiden muassa näyttelijänä, pianistina ja mallina.

Parhaillaan raskaana oleva Myleene on noussut otsikoihin jouduttuaan liikenteessä raivostuneen miehen kohteeksi. Julkkistähti oli liikkeellä kolmevuotiaan Ava-tyttärensä kanssa, kun kaksimetrinen mies nousi autostaan ja tuli hakkaamaan Klassin auton ikkunaa. Tytär pelästyi tapausta kovasti, ja äiti päätti sivaltaa miestä internetin välityksellä.

– Auton WR56 OYA omistaja, haluan kiittää sinua autoni ikkunan hakkaamisesta. Tyttäreni oli istumassa takapenkillä. Iso mies. Ava ei ymmärtänyt mitä oli tapahtumassa. Jos minä olisin ollut kaksimetrinen mies, ei hän olisi koskaan noussut edes autosta. Pelkuri, Myleene Klass kirjoitti.

Monet tunnetut brittijulkkikset kommentoivat viestiä ja ihmettelivät tapahtunutta. He kehottivat ilmoittamaan miehestä poliisille ja pyysivät miehen tuntevia antamaan hänelle kunnon läksytyksen.

32-vuotias Myleene Klass liittyi Hear’Say -yhtyeeseen vuonna 2001, kun se muodostettiin Popstars-realityohjelmassa. Yhtyeen debyyttisingle rikkoi ennätykset 1,3 miljoonalla myydyllä kappaleella, ja yhtyeen albumi myi myöhemmin sekin 1,2 miljoonaa pelkästään Britanniassa. Yhtye hajosi kuitenkin sen jäsenten riitoihin jo samana vuonna. Myleene Klass suuntasi yhtyeen hajoamisen jälkeen soolouralle, jossa hän julkaisi kaksi sooloalbumia.