Sarah Hyland paljasti rintavakonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuori amerikkalainen näyttelijäkaunotar Sarah Hyland on monille vielä suhteellisen uusi tuttavuus, vaikka hän on niittänyt menestystä huippusuositun Modern Family -televisiosarjan tähtenä. Sarja voitti taannoin Emmy-palkinnon.

Nyt Sarah on ikuistettu poseeraamassa Beastly-elokuvan ensi-iltajuhlien punaisella matolla Los Angelesin The Grove -ostoskeskuksessa. Nuori tähti oli pukeutunut valkoiseen hameeseen ja näyttävään beigeen nahkatoppiin.

20-vuotias amerikkalainen Sarah Hyland aloitti näyttelemisen jo viisivuotiaana Private Parts -televisiosarjasta. Sittemmin hänet on nähty useissa muissakin sarjoissa, kuten Kova laki, Annie ja Falcone. Läpimurtonsa Sarah Hyland teki kuitenkin vuonna 2009 Modern Family -sarjan Haley Dunphy -roolinsa myötä. Hän on seurustellut kesästä 2009 saakka High School Musical -elokuvasta tutun Matt Prokopin kanssa.