Justin Bieber suivaantui – toimittaja koski hiuksiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu 16-vuotias teinitähti Justin Bieber on tullut tunnetuksi musiikkinsa lisäksi myös hiustyylistään. Äskettäin laulaja kuitenkin luopui tavaramerkikseen muodostuneesta tyylistään monien fanien järkytykseksi. Nyt Justin on osoittanut, että hiukset ovat hänen yksityistä aluettaan.

Justin Bieber oli Yhdysvalloissa vieraana suorassa The Talk -televisiolähetyksessä, kun toimittaja Holly Robinson Peete halusi laittaa poptähden päähän ohjelman logolla varustetun lippalakin. Peete onnistui laittamaan lippalakin Bieberin päähän, mutta moinen lähentely ei ollut popparin mieleen.

– Irti! Ei, ei, ei. Älä koske hiuksiini! Justin Bieber huudahti.

Viihdelehdet totesivat Justinin olevan ”pilalle lellitty” teinitähti, mutta tuskin kovin moni aikuinenkaan supertähti antaa koskea hiuksiinsa ilman lupaa. Viime vuonna Justin raivostui toden teolla australialaisessa Sunrise-aamuohjelmassa, kun toimittaja koski häneen.