Tosielämän täydelliset naiset teloivat miehen sairaalakuntoon baaritappelussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -draamasarjan jättimenestys on synnyttänyt ympärilleen myös useita tosielämän versioita samasta aiheesta. Niiden myötä televisiokatsojat ovat saaneet huomata, että usein tosielämä on ollut käsikirjoitettua rajumpaa.

Pari viikkoa sitten The Real Housewives of Orange County -realityohjelman tähdet ottivat yhteen nyrkkitappelussa, jossa toinen yritti kamppailun ohessa työntää kollegaansa bilepaikan uima-altaaseen. Nyt hieman vastaavaa menoa on ollut myös saman ohjelman toisessa versiossa.

Nyt The Real Housewives of New Jersey -ohjelman tähdet ovat nimittäin olleet mukana rajussa baaritappelussa ollessaan lomailemassa Dominikaanisessa tasavallassa. Sarjan naiset olivat tiistain ja keskiviikon välisenä yönä juhlimassa Hard Rock Cafe -ravintolassa, kun he ajautuivat riitaan paikalla olleen miehen kanssa. Lopulta eräs naisista löi miestä lasilla päähän. Vakavia vammoja saanut mies kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan, TMZ uutisoi. Vielä ei ole tietoa kuka naisista miestä löi.