Uskomaton lottosekoilu: ”Tällaista ei ole tapahtunut koskaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset televisiokatsojat saivat eilen jännittää televisioruutujen äärellä Emma-palkintojen voittajia ja Putous-ohjelman vuoden sketsihahmon voittajaa. Jännitettävänä oli lisäksi hieman perinteisempi asia.

Lottoarvonta ei kuitenkaan sujunut aivan suunnitelmien mukaan, sillä sadattuhannet suomalaiset saivat todistaa harvinaista sekoilua. Ensin numero 21 ilmoitettiin virheellisesti numeroksi 12. Virhe korjattiin vielä lähetyksen aikana. Ongelmat eivät kuitenkaan loppuneet vielä siihen, sillä ruotsinkielellä varanumeroista luettiin numeron 36 sijaan virheellisesti numero 37.

Veikkauksen tiedotuspäällikkö Riitta Nissin kertoi myöhemmin Yleisradiolle, että hän ei muista vastaavaa virhettä tapahtuneen koskaan aiemmin.