Vince Neil vankilasta ennen aikojaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina lukuisia viihdemaailman tähtiä on tuomittu vankilaan erityisesti rattijuopumuksista, pahoinpitelyistä aseista ja huumeista. Taannoin oli vuorossa myös Mötley Crue -yhtyeen laulaja Vince Neil, joka passitettiin vankilaan rattijuopumuksesta hänen tunnustettua syyllisyytensä.

Neil sai 15 päivän ehdottoman vankeustuomion, minkä lisäksi hän joutuu olemaan saman verran myös kotiarestissa. Nyt hän on kuitenkin jo päässyt kaltereiden takaa ennen aikojaan, vain kymmenen päivän vankilassa istumisen jälkeen. Tällä hetkellä hän on siis kotiarestissa.

Laulaja jäi kiinni 27. kesäkuuta ajettuaan juovuksissa Lamborghini-urheiluautollaan Las Vegasissa 60 mailin nopeudella 45 mailin alueella. Alunperin Vince Neil kiisti kaikki syytteet, mutta lopulta hän tunnusti tekonsa.

Tuomion myötä lehdistössä on nostettu esiin Neilin aikaisempia rötöksiä, joista yksi on suomalaisille liiankin tuttu. Hanoi Rocks -yhtyeen englantilainen rumpali Nicholas ”Razzle” Dingley kuoli nimittäin vuonna 1984 Kaliforniassa tapahtuneessa onnettomuudessa, jossa juovuksissa ollut Vince Neil ajoi kolarin.