Oscarit: Conan O’Brien vitsaili Natalie Portmanin vauvamasusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime yönä ympäri maailmaa seurattiin televisiruuduista jännittyneinä viihdemaailman vuoden tärkein iltaa, Oscar-gaalaa. Myös huippusuosittu televisioisäntä Conan O’Brien seurasi lähetystä ja kommentoi tapahtumia Twitter-blogissaan.

Televisiotähti innoistui kommentoimaan myös supertähtien pukeutumista, ja hän vitsaili muiden muassa Natalie Portmanin kustannuksella. Raskaana oleva elokuvakaunotar sai Conanin lähestymään pukeutumista hieman erikoisesta näkökulmasta.

– Katson Oscareita. En ole kovin innoissani kohdusta, jonka Natalie Portmanin lapsi valitsi ylleen, Conan O’Brien veisteli mikroblogissaan.

O’Brienin lisäksi myös lukuisat muut supertähdet kertoivat auliisti mielipiteitään niin illan voittajista ja häviäjistä kuin heidän pukeutumisestaan juuri Twitterissä. Conanin ja kymmenien muiden koti- ja ulkomaisten supertähtien kuulumisia ja päivityksiä voi seurata reaaliajassa Staran Jetset®-osiossa.