Jenni Vartiainen Facebookissa: ”Täällä mä itken ja ihmettelen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime yönä Hollywoodin keskustassa palkittiin elokuvamaailman viime vuoden parhaat tekijät ja tuotokset. Espoossa puolestaan palkittiin lauantaina suomalaisen musiikkimaailman parhaat tekijät ja tuotokset. Yksi artisti oli tuolloin ylitse muiden.

Jenni Vartiainen putsasi nimittäin pöydän historiallisella Emma-saaliillaan. Jenni ja hänen Seili-albuminsa palkittiin peräti seitsemällä Emma-palkinnolla. Kotimainen supertähti sai siis tehtailla kiitospuheita oikein urakalla, ja kaiken lisäksi hän heitti gaalan jälkeen vielä täyspitkän keikan 30-miehisen orkesterin kanssa.

Voitonhuuma jatkuu varmasti edelleen, mutta Jenni Vartiainen ehti jo poseerata koko Emma-perheensä kanssa Facebook-kuvassa. Kuvatekstissä hän kirjoitti lyhyesti ja ytimekkäästi: ”Täällä mä itken ja ihmettelen. KIITOS”.

Jenni Vartiainen Emma-patsaat