Katso uskomattomimmat Google Street View -kuvat: ”Tulipaloja, kolareita, prostituoituja, aseita…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen vuosi sitten helmikuussa rantautunut Google Street View on ollut lukuisia kertoja otsikoissa hauskojen tai jollain muulla tavalla merkittävien kuviensa johdosta. Suomessakin kamerat tallensivat vahingossa takapihallaan nakuilleen miehen.

Ympäri maailmaa löytyy sadoittain kuvakaappauksia kyseisestä palvelusta. Ainakin länsimaiden tiestöstä suurin osa alkaa olla hiljalleen kuvattuna, joten miljoonien kuvien joukkoon mahtuu myös monenlaisia sattumuksia.

Amerikkalainen verkkosivusto 9 Eyes on julkaissut massiivisen kuvagallerian, johon se on koonnut tällaisia kuvia. Otoksissa nähdään muiden muassa tulipaloja, kolareita, prostituoituja, aseita ja monenlaisia eläimiä sekä hieman huolestuttavassa kuvassa luksusliikkeen edessä yksikseen konttaava pikkuvauva.

google street viewKuva: Google Street Viewgoogle street viewKuva: Google Street Viewgoogle street viewKuva: Google Street Viewgoogle street viewKuva: Google Street Viewgoogle street viewKuva: Google Street Viewgoogle street viewKuva: Google Street Viewgoogle street viewKuva: Google Street Viewgoogle street viewKuva: Google Street Viewgoogle street view