Miljoonia myynyt supertähti sai kultaa myös Suomesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalaisen Michael Bublen tuorein studioalbumi Crazy Love on tänään ylittänyt kultalevyyn oikeuttavan myyntimäärän Suomessa. Maailmanlaajuisesti albumi on myynyt jo yli seitsemän miljoonaa kappaletta.

Albumi on noussut listojen kärkeen lukuisissa maissa, kuten muun muassa Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa. Tämä on Michael Bublen ensimmäinen kultalevy Suomesta. Helmikuussa Crazy Love palkittiin Grammylla kategoriassa Best Traditional Pop Vocal Album. Albumin hittikappaleisiin lukeutuvat Haven’t Met You Yet ja Hollywood sekä tuorein single Hold On.

Palkittu ja menestynyt Crazy Love on 35-vuotiaan Michael Bublen neljäs studioalbumi. Hän on uransa aikana myynyt yli 30 miljoonaa levyä ja palkittu lukuisilla musiikkialan arvostetuimmilla palkinnoilla.