Nyt puhuu Idols-Lassi: ”Ei tee mieli olla sooloartistina!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-ohjelman katsojat saivat tänään yllättäviä uutisia, kun ohjelman myötä muiden muassa Facebookissa suuren suosion saanut Idols-Lassi ilmoitti yllättäen vetäytyvänsä koko kilpailusta. Huhuja tällaisesta ratkaisusta on liikkunut jo parin viikon ajan, mutta nyt niille saatiin vahvistus.

Idols-Lassi ilmoitti että hän ei jatka kilpailua enää pidemmälle, vaikka hän oli hetkeä aiemmin saanut semifinaalipaikan. Hän paljasti samalla myös syyn vaikeaan ratkaisuunsa.

– Meinaan jättäytyä kisasta tässä vaiheessa. Se oli sinänsä hankala päätös tehdä, mutta sen verran kuitenkin tärkeä bändi on tällä hetkellä, että en aio jättää sitä ihan tuuliajolle, Lassi Valtonen perusteli.

– Haluan jatkaa bändin kanssa ja puskea sitä eteenpäin niin paljon kuin pystyn. Siinä on oikeastaan tärkeimmät syyt. Bändi lähinnä. Ja ei mulla edes periaatteessa tee mieli sitten niinku olla sooloartistina ja laulaa.