Johanna Tukiaisen häät uutisoitiin Yhdysvalloissa: ”Suomen ylpeys meni naimisiin”

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Suomen tämän hetken seuratuin julkkis Johanna Tukiainen avioitui Arto Länsmanin kanssa suuren kohun saattelemana viime lauantaina. Saariselällä vietettyjä häitä sai seurata myös televisiosta, kun TV Viisi näytti eilen dokumentin kohujulkkiksen hääjuhlista.

Nyt myös amerikkalainen viihdesivusto Dlisted on huomioinut Johanna Tukiaisen häät. Sivustolla hehkutetaan otsikolla ”Suomen ylpeys meni naimisiin”, kuinka Anna Nicole Smithin tyttäreksi ja Teletapiksi tituleerattu Tukiainen avioitui ”jonkun vanhan tyypin” kanssa satumaisissa häissä. Sivustolla on lisäksi nähtävillä useita kuvia Johannan ja Arton talvisista häistä.

Sarkastiseen sävyyn kirjoitetussa artikkelissa Tukiainen nimettiin Suomen kansalliskukaksi. Kohujulkkista verrattiin myös ylikeitettyyn bataattiin ja hänen kerrottiin yksin olevan syy siihen, miksi Suomi on niin suuri tekorusketuksen ja pinkin huulipunan maahantuoja. Arto-sulhasta puolestaan nimitettiin Simpsonien Mr. Burnsin veljeksi.

Johanna Tukiainen on aikaisemminkin ylittänyt kyseisen Dlisted-sivuston uutiskynnyksen. Kohublondi sai sivustolla vuonna 2009 kyseenalaisen Hot Slut of the Week -tittelin.