Lassi Valtonen ehti levyttää Idols-kokoelmalle – kaupoissa ensi viikolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Idols-kausi on parhaillaan siirtymässä semifinaalivaiheeseen, kun ensi sunnuntaina nähdään ensimmäinen suora lähetys. Samalla kuluvan kauden Idols-levy päätyy kauppoihin. Mukana levyllä on myös kilpailusta eilen vetäytynyt Lassi Valtonen.

Eilisessä Idols-lähetyksessä nähtiin harvinainen vetäytyminen, kun kilpailun suosikkilaulaja Lassi Valtonen ilmoitti keskeyttävänsä kilpailun ja keskittyvänsä jatkossa bändiinsä. Hän teki vetäytymispäätöksensä kuitenkin vasta tiistaina, joten Lassi ehti levyttää Solitude-nimisen kappaleen Idols-kokoelmalle. Levy julkaistaan ensi viikon keskiviikkona 9. maaliskuuta. Tällä kaudella semifinalistien yhteiskappale on Egotripin Mikki Kausteen tekemä Elämä on kaunis.

Perinteinen idolsien laulama yhteissingle tänä vuonna on Egotripin Mikki Kausteen tekemä uusi kappale Elämä on kaunis. Kappaleesta kuvattiin myös musiikkivideo, jonka ensiesitys on seuraavan sunnuntain Idols –ohjelmassa. Tähtien loistoa on jo järjestyksessään viides Idols-kokoelma. Kaikki aiemmat kokoelmat ovat myyneet platinaa. Yhteensä Idols –artistien levyjä on Suomessa myyty yli miljoona kappaletta.