Idols-pakka sekaisin – tämän bändin takia Idols-Lassi lopetti

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet Idols-ohjelman katsojat järkyttyivät eilisen lähetyksen päätteeksi, kun kilpailun ylivoimaisin ennakkosuosikki lopetti yllättäen kisan kesken. Samalla kilpailun asetelmat menivät uusiksi, kun muiden laulajien ei enää tarvitse laskea Lassia kilpailijakseen.

Eilen Lassi Valtonen kertoi päätöksensä syyksi halun keskittyä omaan bändiinsä. Samalla hän tosin kertoi, että sooloura ei häntä oikeastaan kiinnostanutkaan ja että hän halusi vain näyttää että ”alamaailmastakin” löytyy hyviä laulajia. Tamperelaisen Lassin yhtye on nimeltään Tentacle Pillow, jonka jäsenet tulevat ympäri Suomea. Lassi ei ole kuitenkaan yhtyeen laulaja, vaan hän soittaa bändissä rumpuja.

Tentacle Pillow -yhtyeen musiikkia voi kuunnella esimerkiksi bändin MySpace-sivuilla sekä YouTuben keikkavideolla. Artikkelin yllä nähtävä keikkavideo on kuvattu tamperelaisessa Blues Bar Gobi Desert Canoe Club -baarissa viime marraskuussa.