Idols-Laura Itkonen: ”Tankotanssi auttaa Idols-kilpailussa”

StaraTV Viihde · Stara.fi

Parhaillaan käynnissä olevasta Idols-kilpailusta tunnetuksi tullut ja semifinaaliin saakka tiensä tähän mennessä laulanut Laura Itkonen voi olla seuraava Idols-voittaja. Staran Chaos Tube -blogitiimi tapasi ohjelman tähdet ja tiedusteli heidän kuulumisiaan semifinaalin alla.

Laura oli aiemminkin tänään otsikoissa, sillä hän poseeraa parhaillaan tyttökalenterissa alusvaatteisillaan. Idolsin merkeissä hänet on noteerattu myös harrastuksensa tankotanssin merkeissä. Tänä iltana suorassa Idols-lähetyksessä kisaava laulajalupaus kokee tankotanssin auttavan häntä myös Idols-kilpailussa.

– No tankotanssi on niin kovaa urheilua, että mulla on kova kunto. Mä saan aika paljon kuntoilla ja mä rakastan kuntoilemista. Kyllä se auttaa kun on hyvässä fyysisessä kunnossa. Tottakai se heijastuu henkiseen olotilaan ja psyykkeeseen. Kyllä se näkyy, Laura Itkonen kertoi Chaos Tube -haastattelussa.

– Jännitystäkin voi olla helpompi hallita ja olla itsevarmempi, kun on tottunut esiintymään tangon kanssa ja on aika paljon esillä semmoisessa lajissa. Se auttaa jännityksessä, kun on sellainen tietynlainen itsevarmuus jo.

Laura kommentoi haastattelussa myös omia vahvuuksiaan ja heikkouksiaan.

– Tottakai aina on parantamisen varaa. Laulussa ja laulutekniikassa. Mäkin oon kuitenkin vielä nuori, niin mulla on onneksi aikaa kehittää vielä tekniikkaa. Siis ihan teknisesti laulua.