Jymy-yllätys: Koira ryntäsi kentälle kesken futismatsin – katso hauska video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheiluotteluissa sattuu ja tapahtuu usein yllättäviäkin asioita, ja silloin tällöin pelikentällä nähdään myös kutsumattomia vieraita. Yleensä ne ovat katsomosta alastomana kentälle singahtaneita alastomia viuhahtajia, mutta poikkeuksiakin on. Nyt peliin otti nimittäin osaa keskikokoinen koira.

Lajina oli tällä kertaa kengurumaassa erittäin suurta suosiota nauttiva australialainen jalkapallo, eli footy, josta oli ilmeisen kiinnostunut myös Sandy-niminen jackrussellterrieri.

Irlannin ja Australian välisessä ottelussa Sandy singahti yllättäen pallon perässä kentälle. Nelijalkainen ihmisen paras ystävä yritti ottaa innokkaasti osaa pelin vauhdikkaisiin tilanteisiin. Selostajat totesivatkin koiran olevan yksi kentän nopeimmista liikkujista ja ihastelivat avoimesti sen pallonhallintataitoja.

Kuva: Fox Australia