Menestysohjaaja haukkui oman elokuvansa: ”Transformers 2 oli p***a leffa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuva oli aikoinaan jättimenestys, jonka ansiosta Megan Fox ja Shia LeBeouf nousivat viihdemaailman tähdiksi kertaheitolla. Pian elokuvateattereihin saadaan elokuvasarjan kolmas osa, josta Fox sai tosin potkut jo ennen kuvausten alkamista. Elokuvan ohjaaja Michael Bay on nyt antanut erikoisen lausunnon sarjan toisesta leffasta.

Transformers 2 -elokuvaa kritisoitiin aikoinaan kovastikin, mutta siitä huolimatta se keräti hyvin katsojia ensimmäisen elokuvan menestyksen vanavedessä. Nyt Michael Bay on paljastanut olevansa kriitikkojen kanssa samaa mieltä monista asioista. Hän ei ole valmis ottamaan syytä yksin omille niskoilleen, mutta myöntää elokuvan olleen heikko esitys. Hän kertoi asiasta brittiläiselle Empire Magazine -elokuvalehdelle.

– Me teimme joitain virheitä. Suurin virheemme oli että elokuva sijoittuu mystiseen maailmaan. Kun katson sitä nyt, niin se oli pa**aa. Käsikirjoittajien lakko oli silloin tulossa kovaa vauhtia. On karmeaa joutua tekemään elokuvaa, jonka tarinan pitää olla valmis kolmessa viikossa, Michael Bay kertoi Empire Magazinelle.

– Valmistelimme elokuvaa kuukausien ajan siten, että meillä oli vain 14 sivun verran ideoita siitä mitä elokuvassa tulisi tapahtumaan. Elokuvan tekeminen sellaisista lähtökohdista on todella syvältä. Siksi menimme metsään kun yritimme olla suurempia kuin olimme. Sellaista tapahtuu jatko-osien kanssa, kun yritetään ylittää ensimmäisen osan saavutukset, Shia LeBeouf lisäsi.