M&M: Angry Birds muuttuu sikamaisemmaksi Facebookia varten

Digi · Stara.fi

Suomalainen pelisensaatio Angry Birds on niittänyt menestystä ympäri maailmaa ja ollut kirkkaasti kuluneen talven suosituin peli maailmassa. Sitä on ladattu eri mobiilialustoille jo huimat yli 75 miljoonaa kappaletta, ja menestys jatkuu edelleen. Viime viikolla Conan O’Brien rakensi oman tosielämän Angry Birds -pelinsä.

All Facebook -lehti uutisoi nyt, että suomalainen hittipeli lanseerataan Facebookissa vielä tämän kevään aikana. Peli olisi määrä avata jo kuukauden kuluttua. Peliä tuottavan Rovio-yhtiön toimitusjohtaja Mikael Hed on taas kertonut suomalaiselle Markkinointi & Mainonta -lehdelle, että yhteistyön merkitys pelissä kasvaa ja että sioilla on jatkossa aikaisempaa suurempi merkitys.

Taannoin Mashable-julkaisu kertoi, että pelin tehnyt suomalaisyhtiö Rovio on parhaillaan kaavailemassa pelistä sekä elkuvaa että animaatiosarjaa televisioon. Yhtiöstä kerrottiin brittiläiselle C21media.com -julkaisulle, että hittipelin muokkaaminen animaatiosarjaksi on tällä hetkellä yksi yhtiön päätavoitteista. Pelin ympärille ollaan parhaillaan rakentamassa kokonaista tuoteperhettä, sillä digitaalisten pelien lisäksi valikoimassa on jo myös pehmoleluja sekä lautapeli.