Anna Faris käänsi katseet leffabileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Anna Faris on noussut seuratuimpien Hollywood-tähtien joukkoon, ja nykyisin hänen kuvansa ovat haluttuja myös aikakauslehtien sivuille. Viime vuonna Annan rintavarustuksen koon alituista muuttumista ihmeteltiin viihdelehdissä saakka.

Tällä kertaa Anna on esitellyt vartaloaan Los Angelesissa järjestetyssä Take Me Home Tonight -elokuvan ensi-iltajuhlissa, joihin hän saapui näyttävässä punaisessa iltapuvussa. Näyttelijäkaunottaren hiukset ovat nykyisin vaaleat, ja hänen olemuksensa muutenkin varsin näyttävä.

Taannoin Anna vieraili Ellen DeGeneresin suositussa ohjelmassa ja paljasti joutuneensa noloon tilanteeseen tekstiviestinsä takia. Anna ja hänen aviomiehensä Chris Pratt tapasivat lähetellä toisilleen keskiviikkoisin seksiviestejä kännykällä. Noin vuosi sitten traditio loppui kuitenkin nolosti. Eräänä päivänä Anna ihmetteli miksi hänen miehensä ei vastannut lähetettyyn viestiin, mutta pian selvisi että seksiviesti olikin lähtenyt aviomiehen sijaan isälle.

32-vuotias laulaja-näyttelijä Anna Kay Faris on näytellyt urallaan muiden muassa Lost In Translation ja Scary Movie -elokuvissa. Läpimurtonsa Anna teki kuitenkin vuonna 1999 elokuvassa Lovers Lane. Hän on pysytellyt vuosien ajan Hollywoodin b-sarjassa, eikä kaunotarta ole juuri lehtien palstoilla nähty. Taannoin Faris kasvatti kuppikokoaan huomattavasti, minkä jälkeen hänen kuvansa alkoivat kiinnostaa aivan uudella tavalla myös lehdistöä.