Pihla Penttinen tähdittää musiikkivideota – katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Sairaan kaunis maailma -elokuvan pääosassa aikoinaan nähty näyttelijä Pihla Penttinen on palannut kameran eteen Bubble Scum -yhtyeen Bad Girls -musiikkivideolla. Useissa elokuvissa näytellyt Pihla on loistaa tällä hetkellä Ryhmäteatterin Eduskunta esityksessä Maria Guzeninan roolissa.

Pihla muistetaan myös Rasmuksen läpimurtovideon F-F-F-Falling pääosasta. Nyt Pihla esittää yhdessä myös teatterilavoilta tutun Hanna Vahtikarin kanssa musiikkivideolla pahistyttöjä, jotka pitkän työviikon jälkeen päättävät vaihtaa vapaalle. Pahat tytöt huomaavat, ettei liksat ole tulleet tilille ja he keksivät nokkelan suunnitelman, miten ratailta rahoitetaan.

Bad Girls on toinen sinkkulohkaisu Bubble Scumin Body 2 Body debyyttilevyltä joka arvosteltiin Staran albumiarvosteluissa 12. lokakuuta 2010.