Idols-Joni keskeytti kisan itse – ei tuomariston päätöksellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme tänään aamulla kuinka Idols-kilpailun kulissien takaisista tapahtumista on selvinnyt mielenkiintoisia käänteitä, jotka on jostain syystä salattu katsojilta. Julkisuuteen tulleiden keskeyttäjien lisäksi nimittäin pari muutakin kilpailijaa on lopettanut kisan vapaaehtoisesti.

Yksi omasta tahdostaan kilpailun keskeyttäjistä on seinäjokelainen Joni Teirikangas. Televisiossa hänen lähtönsä saatiin vaikuttamaan tuomariston päätökseltä, mutta viime päivinä verkossa on vellonut hieman toisenlainen huhu. Stara sai lukijoilta lukuisia vinkkejä siitä, että Joni olisi ”varmojen lähteiden” mukaan tehnyt itse valintansa. Eilen Joni itse vahvisti viimein huhut oikeiksi Facebook-sivullaan sitä häneltä suoraan kysyttäessä.

Joni Teirikangas

Samalla Joni siis vahvisti myös, että hän ei ole ohjelmaan torstaina Lassin tilalle asteleva uusi mieslaulaja. Jonin fanit ovat purkaneet viime päivinä tuntojaan asian tiimoilta varsin värikkäästi monissa verkkokeskusteluissa ja Staran toimituksen saamissa viesteissä.