Idols-tuotanto salasi totuuden katsojilta – jo useita kilpailijoita keskeyttänyt omasta halustaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Idols-tuotantokausi on parhaillaan täydessä käynnissä, kun semifinaalit alkoivat viime sunnuntaina. Sitä edelsi kuitenkin kahden laulajan yllätyspäätös poistua kisasta omasta halustaan. Ensimmäisenä lähti Martta Hakala ja sen jälkeen kisan ylivoimainen ennakkosuosikki Lassi Valtonen.

Kerroimme muutama päivä sitten Idols-kriisistä, joka on erityisesti tänä vuonna realisoitunut laulajien vapaaehtoisena luovuttamisena kesken kilpailun. Nyt kulissien takaisista tapahtumista on saatu lisätietoja, joiden perusteella Idols-ohjelman tuotanto on jättänyt kertomatta katsojille kilpailijoiden keskeyttämisistä.

Idols-kilpailusta on Staran saamien tietojen mukaan lähtenyt vapaaehtoisesti kotiin enemmän laulajia kuin ohjelmassa on annettu ymmärtää. Julkisuuteen jo aiemmin tulleiden Lassin ja Martan vetäytymisten lisäksi keskeyttäneitä on muitakin. Yhteen niistä saatiin eilen vahvistus laulajalta itseltään.

Televisioruuduissa katsojille annettiin kuva, että seinäjokelainen Joni Teirikangas olisi pudonnut tuomareiden päätöksellä. Staran saamien tietojen mukaan näin ei kuitenkaan ollut, vaan Joni jätti kilpailun kesken omasta tahdostaan. Joni on vahvistanut huhut keskeyttämisestään oikeiksi ja totesi lisäksi, että hän ei ole myöskään palaamassa ohjelmaan. Näin ollen Joni ei ole torstaina mukaan tuleva ”musta hevonen”.

Tuore paljastus asettaa Idols-tuotannon mielenkiintoiseen välikäteen, koska katsojille ei ole kerrottu koko totuutta kilpailun ratkaisevista käänteistä. Keskeyttäjiä kilpailussa on joka vuosi, mutta laulajan fanit ovat nyt paheksuneet sitä, että heille ei kerrottu ohjelmassa koko totuutta siitä miksi oma idoli-ehdokas putosi yllättäen pelistä.