Paleface: ”Tuhlausta ei voi jatkua loputtomiin”

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen hiphop-tähti Paleface niitti menestystä taannoisessa Emma-gaalassa, sillä hän sai palata kotiinsa peräti kaksi Emma-palkintoa rikkaampana. Staran Chaos Tube -tiimi tapasi Palefacen voitokkaan gaalan jälkeen ja kyseli miehen kuulumiset heti tuoreeltaan.

Suosikkiartisti kertoi suunnittelevansa omaa levyään ja työstävänsä parhaillaan levyä myös 50 vuotta täyttävälle Amnesty Internationalille. Haastattelun päätteeksi Palefacelta kysyttiin vielä, että mikä hänen mielestään maailmassa pahiten vikana.

– Ihminen on ihmiselle susi. Tai ihminen on ihmiselle Sasi ehkä Suomessa. Mutta Suomessa on monenlaisia asioita. Rahavalta määrää. Meillä on järjetöntä tyhmää köyhyyttä maailmassa. Tuhansia ihmisiä kuolee päivittäin. Se on liian iso kysymys tällaiseksi niin sanotuksi loppukevennykseksi, Paleface kertoi Chaos Tube -haastattelussa.

– Selvää on, että me eletään öljyyn perustuvan muovisivilisaatin viimeisiä vuosia. Tätä tuhlausta ei voi jatkua loputtomiin ja joskus tuntuu, että maapallo olisi parempi paikka jos puolet maapallon populaatiosta kuolisi hirvittävällä tavalla.