Kaunotar vei parkkipaikan – mies virtsasi kojelaudalle – katso

Nettivideot · Stara.fi

Merkittävä osa kolareista sattuu parkkipaikalla, ja parkkitilaa etsiessä monien pinnalla on taipumus hieman kiristyä. Sellaiseen tilanteeseen joudutaan erityisesti silloin, kun autoilija kokee toisen vieneen hänen varaamansa parkkipaikan.

Tuoreessa nettivideossa nähdään tilanne, jossa mies jää odottamaan tila-auton lähtöä parkkiruudusta. Sen lähdettyä ruutuun pujahtaa kuitenkin salamana kaunottaren ohjaama avoauto, jonka kuljettaja kipaisee välittömästi asioilleen.

Parkkipaikan vieminen on miehelle liian kova pala, ja valvontakameran videolla hänet nähdäänkin nousemassa naisen avoautoon ja virtsaamassa auton kojelaudalle ja etupenkeille. Videon aitoudesta ei ole varmuutta, joten se voi hyvinkin olla tekaistu tai jopa sketsi. Siitä huolimatta se antaa tärkeä opetuksen siitä, että parkkipaikallakin pitää ottaa muut huomioon.