Laura Närhi kommentoi Hennariikan Idols-esitystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen Idols-kilpailussa nähtiin naisten toinen semifinaali, josta kotimatkalle lähti lopulta Anna Paatero. Hänen lauluesityksensä kärsi aiemminkin ohjelmassa esiintyneistä mikrofoniongelmista, kun ohjelman teknikot unohtivat avata Annan mikrofonin. Jatkoon semifinaalista selvisi muiden muassa Hennariikka Syvänne.

Hennariikka esitti semifinaalissa hienon näkemyksensä Laura Närhen tuoreesta hittikappaleesta Mä annan sut pois. Staran Chaos Tube -tiimi tiedusteli kappaleen alkuperäiseltä esittäjältä miltä Hennariikan esitys hänen mielestään sujui, ja Laura Närhi antoikin Idols-lupaukselle hyvän arvosanan tämän esityksestä.

– Esitys nähty! Hienosti meni, hyvä Hennariikka! Hennariikka on herkkä ja tunteellinen laulaja. Hän ei sorru lavalla turhaan hosumiseen, ja tämä sopiikin tähän biisiin paremmin kuin hyvin. Lisäksi Hennariikka on supersöötti, Laura Närhi kommentoi Chaos Tube –haastattelussa.