Lady Gagan fanit keränneet jo jättisumman Japaniin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu poptähti Lady Gaga on nykyisin viihdemaailman vaikutusvaltaisin ihminen, ja Japanin luonnonmullistusten jälkeen hän halusi valjastaa miljoonat faninsa auttamaan japanilaisia hädässä. Nyt tuloksia onkin syntynyt harvinaisen nopeasti.

Lady Gaga suunnitteli taustavoimiensa kanssa rannenauhan, jolla varoja parhaillaan kerätään. Perjantaina alkanut keräys on onnistunut hyvin, sillä eiliseen mennessä rahaa oli kerätty vain muutamassa päivässä jo 250.000 dollaria ja summa kasvaa koko ajan. Kaiken lisäksi kampanjan markkinointi on tehty ainoastaan sosiaalisessa mediassa.

Keräyksen rannenauna on varsin yksinkertainen valkoinen nauha, jossa lukee englanniksi ja japaniksi ”Rukoilemme Japanin puolesta.” Yksi rannenauha maksaa viisi dollaria ja tuotto ohjataan kokonaisuudessaan Japaniin. Tuotetta tilata verkosta tästä linkistä. Tilausten toimittamisesta Suomeen ei ole tällä hetkellä tietoa.