Metropoli: Arto kuristi ja uhkasi tappaa Johanna Tukiaisen: ”En enää peru avioerohakemusta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helmikuun lopussa Arto Länsmanin kanssa avioitunut kohujulkkis Johanna Tukiainen on sittemmin viettänyt varsin räväkkää avioelämää. Hän ja Arto ovat jättäneet vuorotellen avioerohakemuksia käräjäoikeuteen ja myös peruneet niitä samaa tahtia.

Nyt Metropoli-kaupunkilehti kertoo, että pariskunta joutui jälleen viime viikolla tekemisiin virkavallan kanssa, kun Arto kuristi vaimoaan molemmin käsin ja uhkasi tappaa hänet. Välikohtaus sattui Arton palatessa vahvassa humalatilassa erään lehden toimittajan kanssa yöllä käymästään neuvottelusta.

Lehden mukaan riita alkoi kylmän mikropizzan syömisestä ja pian Arto oli alkanut rikkoa paikkoja. Johannan rauhoitellessa miestään tämä oli ryhtynyt kuristamaan Tukiaista ja uhannut samalla tappaa hänet. Tukiainen pääsi kuitenkin irti ja puri miestään poskeen. Tukiainen soitti paikalle poliisit, mutta Arto ehti paeta paikalta. Lopulta miestä etsittiin useiden poliisipartioiden voimin. Johanna Tukiainen on tänään käynyt poliisikuulusteluissa asian takia.

– Nyt meidän avioliitto on oikeasti ohi, enää en peru avioerohakemusta! Se on varma, Tukiainen kertoi Metropoli-lehdelle.