Idols-Lotta jännityksestä: ”Hyvin hermot kasassa. Nou hätä!”

StaraTV Viihde · Stara.fi

Idols-semifinaaleissa ovat parhaillaan mukana myös Martti Saarinen ja Lotta Sandholm, jotka onnistuivat molemmat hienosti sunnuntain semifinaaleissa. Staran Chaos Tube tapasi molemmat pian suoran lähetyksen jälkeen.

Sunnuntain lähetyksen tuloksia joudutaan odottamaan torstaille saakka, koska vasta sitten selviää kisan seuraava putoaja. Odotus aiheuttaa jännitystä kotikatsomojen lisäksi myös kilpailijoiden keskuudessa. Lotta ja Martti kertoivat kuitenkin että he hallitsevat hyvin hermonsa.

– Hyvin hermot kasassa. Nou hätä! En mä stressaa yhtään. Mulla on ainakin kiva biisi, jos joutuu vetämään torstaina. Mulla tulee sellainen pop-rock -balladi, Lotta Sandholm kertoi Chaos Tube -haastattelussa.

– Mulla on kans lempibiisi, että mä vedän sen mielelläni. Kukaan ei varmaan tiedä sitä biisiä. Se on mun lempibändin biisi ja tää bändi ei ole mitenkään kansainvälisesti suuressa suosiossa, vaan Kaliforniassa omissa piireissään suosittu bändi, Martti kertoi.

Nyt kilpailijoilla on siis muutama päivä aikaa hioa tulevia esiintymisiään, sillä parantamisen varaa löytyy aina.

– Soundia voi aina parantaa. Ainakin mulla on vielä muutamia kohtia, jotka mä olisin halunnut tehdä eri lailla, Lotta Sandholm kertoi.