Johanna Tukiainen erosotkustaan: ”Mattia ja Merviä meistä ei tule!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohublondi Johanna Tukiainen on ollut lähes kuukauden takaisten talvihäidensä jälkeen jo lukuisia kertoja otsikoissa riideltyään rajusti tuoreen aviomiehensä kanssa. Sekä Johanna että aviomies Arto Länsman ovat jättäneet useita avioerohakemuksia.

Käräjäoikeuteen jätettyjä hakemuksia on myös peruttu samaa tahtia kuin niitä on jätetty, joten ilmassa on selviä yhtymäkohtia Matti Nykäsen ja Mervi Tapolan taannoiseen sekavaan avioliittoon. Pari päivää sitten Tukiainen ilmoitti että enää hän ei peru jättämäänsä erohakemusta. Lisäksi hän kertoo myös blogissaan, että ei tee erohakemuksia turhaan.

– Asian laita vaan on niin, etten minä turhaan ala mitään avioerohakemuksia viemään Helsingin käräjäoikeuteen. Mitään uutta Matti- ja Mervi keissiä meistä ei ensinnäkään tule. Arto ei ole koskaan voittanut yhtään mitään, Arton ainoa saavutus on se tähän asti, että pääsi mun kanssa ilmaiseksi naimisiin, Johanna Tukiainen kertoo blogissaan.

Metropoli-lehti uutisoi maanantaina pariskunnan joutuneen viime viikolla tekemisiin virkavallan kanssa, kun Arto kuristi vaimoaan molemmin käsin ja uhkasi tappaa hänet. Tukiainen pääsi kuitenkin irti ja puri miestään poskeen. Tukiainen soitti paikalle poliisit, mutta Arto ehti paeta paikalta.