Johanna Tukiainen: ”Luojan kiitos etten ole raskaana Artolle”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohublondi Johanna Tukiainen on ollut lähes kuukauden takaisten talvihäidensä jälkeen jo lukuisia kertoja otsikoissa riideltyään rajusti tuoreen aviomiehensä kanssa. Nyt Tuksu sivaltaa aviomiestään blogissaan rajuin sanakääntein.

– Luojan Kiitos etten ole raskaana hänelle, enkä koskaan halua tullakaan hänelle raskaaksi! Lapsia kyllä haluan tulevaisuudessa, mutta en Arton kanssa. Jäisin yksinhuoltajaäidiksi, eikä Arto maksaisi edes Suomen pieniä elatusapumaksuja minulle, Johanna Tukiainen kertoo blogissaan.

Kohujulkkis on aiemminkin sivaltanut tuoretta aviomiestään rahattomuudesta, ja nyt sama meno jatkuu myös blogissa.

– Aiemmin olin ihan kauhuissani ravintoloissa, jos huomasin että sekä mies että nainen maksoivat omat ravintolakulunsa. Minusta miehen kuuluu maksaa ne naiselle. Mutta minun ja Arton tapauksessa minun pitää maksaa kaikki ja jos en maksa, Arto murjottaa kuin pieni lapsi ja saa raivarin.