Juliette Lewis nautiskeli vesileikeistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin maineikkaimpaan näyttelijäkastiin lukeutuva näyttelijä-laulaja Juliette Lewis kävi reilu vuosi sitten keikalla Suomessa. Viime vuosina myös muusikkona kunnostautunut tähti esiintyi tuolloin Helsingin Nosturissa. Nyt neitokainen on bongattu lomatunnelmissa.

Brad Pittin kanssa aiemmin seurustellut Juliette Lewis kuvattiin lomailemassa Meksikon Cabossa, jossa hän nautti rantatunnelmissa ja vesileikeistä värikkäisiin bikineihin pukeutuneena yhdessä nykyisen miesystävänsä kanssa.

Klassikkoleffa Natural Born Killersistä tunnettu Juliette Lewis aloitti musiikkiuransa The Licks -yhtyeensä kanssa vuonna 2004 julkaistulla …Like a Bolt of Lightning -levyllä. Sitä seurasi debyyttialbumi You’re Speaking My Language, joka keräsi kehuja sekä yleisöltä että musiikkilehdistöltä. Juliette & The Licksin vuonna 2006 julkaistu kakkoslevy Four On The Floor räjäytti potin lopullisesti ja yhtye nousi kulttimaineeseen kiertäen rock-klubeja ja megafestareita ympäri maailmaa.

Juliette Lewisin ensimmäinen levy ilman The Licks -yhtyettä, Terra Incognita, julkaistaan Suomessa syyskuussa 2010. Albumin on tuottanut The Mars Volta -yhtyeen Omar Rodriguez-Lopez. Suomessa Lewisin lavakarismaa on päästy todistamaan vuonna 2005 Tavastialla ja vuonna 2007 Ruisrockissa.