Kaveri järjesti karmivan aamuherätyksen – katso

Ohhoh! · Stara.fi

Vapun lähestyessä kansalaisten on hiljalleen hyvä ryhtyä valmistautumaan jo ainakin henkisellä tasolla teekkarien tuleviin piloihin. Ne on kuitenkin yleensä toteutettu hyvällä maulla, mutta samaa ei voi sanoa kaikista käytännön piloista.

Nyt Yhdysvalloissa on nähty tapaus, jossa mies järjesti nukkuvalle kaverilleen ikimuistoisen karmivan herätyksen. He laittoivat kattilaan papattimaton ja sytyttivät sytytyslangan. Muutaman sekunnin kuluttua alkaa kovaääninen räiskiminen, jolloin nukkuva herää luonnollisesti täydessä paniikissa.

Taannoin kerroimme listauksesta, johon oli kerätty sekopäisimpiä kännikepposia vuosien varrelta. Mukana on esimerkiksi kauttaaltaan roudarinteipillä teipattuja miehiä, kattoon samaisella teipillä roikkumaan liimattu mies ja klassikkoina erilaisia piirtelykepposia. Alastomuuttakaan ei kuvagalleriasta toki puutu.