Salsaa tanssiva koiranpentu ihastuttaa: ”Vau, mikä lanneliike!”

Nettivideot · Stara.fi

Kotivideoihin keskittyvissä televisio-ohjelmissa ja internetin videopalveluissa on julkaistu tuhatpäin videoita, joissa hellyttävät koirat ja koiranpennut tanssahtelevat söpösti. Niissä ei siis sinänsä ole mitään uutta, mutta nyt eräs videoista haastaa vastaavat tekeleet hauskuudellaan.

Videolla nähdään nimittäin poikkeuksellisen vauhdikas koiranpentu, joka seisoo lasin edessä ja liikehtii aivan kuin tanssisi tietoisesti salsaa. Oikeanlaisen musiikin myötä tällainen video tuo mukavasti piristystä harmaaseen keskiviikkoaamuun, sillä erityisesti nelijalkaisen ystävän lanneliike on koiramaailmassa vertaansa vaikka.

Yksi viime viikkojen suosituimmista koiravideoista on ollut pahanteosta kiinni jäänyt kultainen noutaja, joka osoittaa isännälleen niin selviä katumisen merkkejä, että koiran syyllisyydestä ei ole epäilystä.